FYSISK BUTIK

Vi har öppet som vanligt midsommardag kl 11-15 

I Norra Vallåkra strax utanför Helsingborg ligger Björknäs Gård.

Tillsammans med min svägerska har vi en liten butik i ena logan. Där säljer jag mina smycken, dekorerade burkar och muggar samt andra alster som inte finns att köpa i webbshoppen. Min svägerska, Malin Fajersson, har en liten konstutställning där hon ställer ut sina otroligt vackra tavlor. Några av hennes tavlor finns också att köpa som Fine Art Prints. 

Om Malin:

”Jag har målat med olja från och till under hela mitt vuxna liv och är en av mina största passioner. Mina målningar grundar sig i en känsla jag bär, som blir en bild i huvudet och som sedan får komma ut genom penseln. Jag gillar att leka med tid och rum, verklighet och dröm.
Det visas upp både oljemålningar och Fine Art Prints i butiken.”

Chokladpraliner är tillfälligt slut! Förväntas finnas åter efter midsommar 
Vi säljer även specifikt utvalda och fantastiskt goda chokladpraliner tillverkade av Jennie Sterner som var med i Hela Sverige Bakar 2021. 

Månadens praliner i butiken:

Lakrits 

"En liten dröm för Lakrits-älskaren!
Fylld med mild lakritskola, lakritsflakes & en len lakrits-ganache"

Lemonpie

"Min Lemonpie-pralin innehåller min egen Lemoncud med vit choklad & Limoncello samt Italiensk maräng och en blond chokladganache med mixade glutenfria havrekex."

Saltapinnar

"En himmelsk karamellkola tillsammans med Saltapinnar inbäddad i ljus choklad.
(INNEHÅLLER GLUTEN)"

Prinsesstårta 

"En vit liten Prinsesspralin fylld med traditionell grön marsipan (MANDEL), hemkokt hallonkaramell samt en vit chokladganache."


Pralinerna säljs i askar med 4 st i varje alternativt 3 st.

Pris 4 st ask 80:- 2 för 145:- 

3 st ask 60:- 2 för 105:-

Perfekt present till chokladälskaren!*


Runt hörnan hittar ni en annan butik, Björknäs Borstbutik. Där säljer de borstar i alla dess former till hemmet, stallet och verkstaden. Det finns både handgjorda och roliga specialborstar samt borstar ni inte trodde fanns. Där bjuder de även på fika.


Gårdens alla djur hälsar er också välkomna! Getterna Julle och Jackie, fåren, kaninerna, två gårdskatter, hönsen och gårdshunden Katla.

Hjärtligt välkomna till Björknäs Gård 

Öppettider: 

Lördagar klockan 11-15

Borstbutiken: kl. 10-16

Adress: Björknäs 217, 253 42 Vallåkra