Leveranstid ca två veckor på beställningar

FYSISK BUTIK

I Norra Vallåkra strax utanför Helsingborg ligger Björknäs Gård.

I ett litet rum i ena logan säljer jag mina smycken och även andra alster som inte finns att köpa i webbshoppen. Nu i decembermånad har jag ett utökat sortiment med bland annat dekorerade burkar och muggar samt hårspännen. Och självklart årets julsmycken, både de som finns i webbshoppen, men också en del som bara säljs i den fysiska butiken.

Ni kan även köpa fantastiskt goda chokladpraliner tillverkade av Jennie Sterner som var med i Hela Sverige Bakar 2021. 


I rummet finns också en liten konstutställning med otroligt vackra tavlor målade av Malin Fajersson. Några av hennes tavlor finns också att köpa som Fine Art Prints.

Om Malin:

”Jag har målat med olja från och till under hela mitt vuxna liv och är en av mina största passioner. Mina målningar grundar sig i en känsla jag bär, som blir en bild i huvudet och som sedan får komma ut genom penseln. Jag gillar att leka med tid och rum, verklighet och dröm.
Det visas upp både oljemålningar och Fine Art Prints i rummet.”


Runt hörnan hittar ni en annan butik, Björknäs Borstbutik. Där säljer de borstar i alla dess former till hemmet, stallet och verkstaden. Det finns både handgjorda och roliga specialborstar samt borstar ni inte trodde fanns. Där bjuder de även på fika.

Perfekta julklappar för den som inte hunnit köpa alla än.


Gårdens alla djur hälsar er också välkomna! Getterna Julle och Jackie, fåren, kaninerna, två gårdskatter, hönsen och gårdshunden Katla.


Hjärtligt välkomna till Björknäs Gård 

Öppettider: Lördagar klockan 10-16, även lillejulafton.

Adress: Björknäs 217, 253 42 Vallåkra